13 Αυγούστου 2012

ΤΣΙΠΟΥΡΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!

Η παρακάτω επιστολή καταγγελίας των συναδέλφων ναυτών αποκαλύπτει σοβαρά παραπτώματα που συντελούνται με συστηματικό τρόπο μέσα στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας. Σε συνδυασμό με την πρόσφατη πυρκαγιά που προκλήθηκε τη Δευτέρα 30 Ιουλίου και κατέστρεψε ένα μέρος του γιγαντιαίου χόβερκραφτ ρωσικής κατασκευής Zubr ''Κέρκυρα'' του Στόλου στην Ναυτική Βάση "ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (Αμφιάλη), αποδεικνύεται ότι μόνιμα στελέχη όχι μόνο παρανομούν, αλλά διαιωνίζουν ένα καθεστώς ανομίας και εκμετάλλευσης-κατασπατάλησης της δημόσιας περιουσίας, προκαλώντας βεβαίως σοβαρά προβλήματα ασφάλειας σε ένα από τα πιο κομβικά κέντρα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Αυτή η συμπεριφορά τους πρέπει άμεσα να ελεγχθεί από τη διοίκηση του Ναυστάθμου και το ΓΕΝ. Όμως, είναι αδύνατον τα όσα καταγγέλλονται από τους ναύτες να μην είναι γνωστά στα στελέχη; Ποιος και με ποιο δικαίωμα κάνει τα στραβά μάτια και αφήνει το περιθώριο να αναπτύσσονται τέτοιου είδους συμπεριφορές;
Επίσης, μέχρι σήμερα οι ΟΥΚάδες απολαμβάνουν την συγκάλυψη των παρανομιών τους και της βάναυσης παραβίασης των κανονισμών, ακόμη και από το Ναυτοδικείο, με την πολιτική παρέμβαση βεβαίως των κομμάτων εξουσίας και του πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου.
Δεν είναι δυνατόν τα πλοία του Στόλου να αντιμετωπίζουν προβλήματα κίνησης εξαιτίας των δραματικών περικοπών, να αποφασίζεται ο παροπλισμός και των δύο P 3 Orion ναυτικής συνεργασίας που είχαν επιλεγεί για "συμμάζεμα" και συνέχιση των πτήσεων, αλλά οι παρανομούντες μόνιμοι στο Ναύσταθμο να χρησιμοποιούν τα μέσα του Πολεμικού Ναυτικού για να ψαρεύουν και να κάνουν λαθρεμπόριο.
Επίσης, το ψάρεμα βράδυ με μπουκάλες θεωρείται βαρύτατο αδίκημα που επιφέρει την κατάσχεση του εξοπλισμού, των οχημάτων μεταβίβασης στο χώρο ψαρέματος (βάρκα, αυτοκίνητο ή μηχανή) και προβλέπεται αυτόφωρο, ενώ δικάζεσαι με μεγάλο πρόστιμο και ποινή φυλάκισης. Ας μας απαντήσει το ΓΕΝ και ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος: αυτά ισχύουν για τους πολίτες, αλλά όχι για τους στρατιωτικούς;
Τέλος, αποδεικνύεται η υποκρισία και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί η Χρυσή Αυγή, που διατηρεί προνομιακές σχέσεις με τους ΟΥΚάδες. Στη πρόσφατη δολοφονική επίθεση εναντίον του αιγυπτιακού πληρώματος καϊκιού στο Πέραμα, οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής προέβαλαν ως αιτία της επίθεσης την προάσπιση των συμφερόντων των Ελλήνων ψαράδων.
Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση, οι ακροδεξιοί ΟΥΚάδες στρέφονται ανταγωνιστικά κατά των Ελλήνων ψαράδων που δήθεν υποστηρίζουν, αποκαλύπτοντας ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι η δική τους κονόμα. 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ
Καλησπέρα και σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία.
Υπηρετούμε σε Β.Πλοίο.
Το πρόβλημα μας δεν είναι να υπηρετήσουμε .......αλλά τι να υπηρετήσουμε;
Την πατρίδα λένε αυτοί και εννοούν τους ιδίους και τα παιδιά τους τα οποία καβατζώνουν σε τρύπες που φτιάχνουν οι ίδιοι.
Εδώ και καιρό λοιπόν συμβαίνει κάτι απίστευτο μέσα στα μάτια μας (σύμφωνα και με άλλους παλιούς αυτό γίνεται χρόνια τώρα) και ενώ γνωρίζουν όλοι, κανένας δεν μιλάει.
Κάθε βράδυ, με το που πέφτει το πρώτο σκοτάδι, στο Ναύσταθμο αρχίζει ένα πατιρντί που λέγετε ''τσιπουρομαχίες''.
Οι γερανοί, οι δεξαμενές και οι γύρω προβλήτες γεμίζουν επίδοξους Σαλαμίνιους ''ψαραδομονιμάδες''. 
Το πρόβλημα μας δεν είναι ότι κάνουν ότι κάνουν ενώ αυτό ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ'' αλλά μετά μας κάνουν και ηθικό δίδαγμα. Μας έχουν ξύπνιους να φυλάμε τις προβλήτες για να μη πλησιάζουν βάρκες με ψαράδες και ο αληθινός λόγος είναι για μπορούν να ψαρεύουν οι ίδιοι χωρίς ενόχληση.
Στο θεό που πιστεύεται μέχρι και με μπουκάλες πέφτουν,  που......μέσα στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας!!!
Μάλιστα, κάθε βράδυ,  σε αυτό το σπορ επιδίδονται μπρος στα μάτια μας και χωρίς ίχνος ντροπής,  ο αρχηγός των ειδικών φρουρών του ΝΑ μαζί με άλλους μόνιμους και ειδικούς φρουρούς. Μέχρι και τα σκάφη που έχουν για να κάνουν περιπολίες  και τα έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός χρησιμοποιούν για την ψάρεμα τους.
Ο Α/ΓΕΝ και ο Διοικητής του ΝΣ τα ξέρουν αυτά; Τι πρόκειται να πράξει ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ;
 Εμείς μπορούμε να πάρουμε την βάρκα του πλοίου μας κε αρχηγέ και να πάμε να ψαρέψουμε ;
 Πως επιτρέπεται να γίνεται αυτό τόσα χρόνια και να μη κάνετε τίποτε;
 Εκτός και εάν οι μόνιμοι δεν υπάγονται σε διαταγές και στρατιωτικούς νόμους.
Είναι κοινό μυστικό στο Ναύσταθμο ότι οι Ειδικοί φρουροί, έχουν ξεκάνει το βυθό και χρησιμοποιούν τα υλικά του ναυτικού που τα έχουν χρυσοπληρώσει οι γονείς μας και οι γονείς του καθενός από εμάς για να ψαρεύουν και μετά να πουλάνε τα ψάρια στα ψαράδικα και να τα κονομάνε !!!
Είναι αλήθεια ότι γι' αυτό βρίσκονται σε κόντρα με τους ψαράδες του Περάματος;
Για ποια θητεία μου λέτε εμένα λοιπόν μετά και ποια πατρίδα. Αυτή που πουλάνε οι ίδιοι και που μου κάνουν μαθήματα ηθικής και στρατιωτικής πειθαρχίας  !!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *