19 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟΥ!

 
Ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας με την υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου και πρώην Α/ΓΕΣ, Στρατηγός κ. Φράγκος Φραγκούλης, το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου παρουσίασε, στο συνεδριακό κέντρο της Κατερίνης, το βιβλίο του «Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;» μαζί με τον... τοπικό σύνδεσμο εφέδρων αξιωματικών.
Σύμφωνα με την αρθρογραφία ο Φράγκος θεωρεί υποβολιμαία τα συνεχή δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πρόσωπο του και τον θέλουν να πολιτεύεται, ειδικά δε με αυτά που εμφορούνται από ακροδεξιές και αντιδημοκρατικές αντιλήψεις(δείτε video με τη δήλωση του). «Ο στρατιωτικός δεν έχει καμιά σχέση με την πολιτική. Ανήκει σε όλους τους Έλληνες και τα πολιτικά του πιστεύω τα εκφράζει στο παραβάν της κάλπης. Έχουμε δώσει όρκο στο Σύνταγμα και τη Δημοκρατία. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι και να κρατήσουμε την κοινωνική μας συνοχή, αφήνοντας στην άκρη κόμματα και …αρώματα» δήλωσε από την Κατερίνη ο Στρατηγός.
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι ο Φραγκούλης Φράγκος παρουσιάζει συμπτώματα αμνησίας. Τόσο γρήγορα ξέχασε τις διαπραγματεύσεις του με τον Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ και τη ΝΔ του Σαμαρά στις πρόσφατες εκλογές;
Τόσο λάθος είχαν τα δημοσιεύματα-μερικά τόσο μαχητικά που θα τα χαρακτήριζες και στρατευμένα-όταν αποκάλυπταν τη θέληση του Φράγκου να συνεχίσει ως ΥΕΘΑ στην κυβέρνηση Σαμαρα ή ως επικεφαλής στην ΕΥΠ; Και ότι μάλιστα, υπήρξαν οργισμένες αντιδράσεις από τις συντηρητικές οργανώσεις αποστράτων που ελέγχει η ΝΔ, οι οποίες τελικά μπλόκαραν την εξέλιξη της καριέρας του Φράγκου.
Ο στρατηγός παίζει ένα βρώμικο, ακροδεξιό πολιτικό παιχνίδι, πλήρως ενσωματωμένο στο διεφθαρμένο και εκμεταλλευτικό αστικό οικονομικό-πολιτικό αστικό κατεστημένο και τα μέσα που χρησιμοποιεί είναι εξίσου βρώμικα: ψέμα, παραπλάνηση και μισσαλοδοξία.
Καλεί σε "εθνική ενότητα" για την εφαρμογή όμως των Μνημονίων και της άγριας ταξικής πολιτικής.
Δείχνει ως "Εχθρό" τους Τούρκους, συγκαλύπτοντας ότι την ζωή μας καταστρέφει η πολιτική που υπερασπίζει.
Και που θέλει να την υπηρετήσει είτε ως υπουργός, είτε ως αρχηγός ακροδεξιού κόμματος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *