24 Ιανουαρίου 2013

Οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ πρέπει να νικήσουν!


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει την απεργία και την μαχητική στάση των εργαζόμενων στο Μετρό ενάντια στις νέες βάρβαρες περικοπές στις αποδοχές τους, μέσω της υπαγωγής τους στο "ενιαίο μισθολόγιο" φτωχολόγιο.

Ο αγώνας τους είναι παράδειγμα για όλους τους εργαζόμενους, ιδιαίτερα στον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Είναι αγώνας ενάντια στην φτώχεια και την υποταγή. Αγώνας υπερηφάνειας ενάντια στα υπόγεια παζάρια και την συναλλαγή των δήθεν "εξαιρέσεων" με την οποία άλλες συνδικαλιστικές ηγεσίες κρατούν καθηλωμένουυς τους εργαζόμενους παίζοντας το παιγνίδι της κυβέρνησης και της τρόικα!



Οι εργαζόμενοι στο Μετρό, από την συγκινητική τους στάση στις μεγάλες συγκρούσεις του λαού μας στο Σύνταγμα ενάντια στο Μεσοπρόθεσμο, μέχρι την αντίθεσή τους στην αύξηση της τιμής των εισιτηρίων και τον σημερινό τους αγώνα συμβολίζουν ένα εργατικό κίνημα "εξαρτημένο" μόνο από τα συμφέροντα των εργαζόμενων όχι της εργοδοσίας, μαζί με την κοινωνική πλειοψηφία όχι κλεισμένο στον εαυτό του, μαχητικό, δημοκρατικό. Ένα εργατικό κίνημα που μπορεί να νικήσει.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις για να αναπτυχθεί η αλληλεγγύη και ο κοινός αγώνας με το σωματείο του Μετρό, για να μην υπάρξουν νέες περικοπές στους μισθούς και να ανατραπεί το "ενιαίο" σε όλο το δημόσιο, για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, για την ανατροπή της μνημονιακής βαρβαρότητας, για μια αξιοπρεπή ζωή για όλους μας.

Η νίκη των εργαζομένων στο Μετρό, θα σημάνει την απαρχή για νικηφόρους αγώνες του κόσμου της εργασίας!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *