21 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Σχόλιο του Γραφείου τύπου για την έκρηξη βόμβας στο Mall στο Μαρούσι


Η έκρηξη βόμβας στο Mall στο Μαρούσι αποτελεί ενέργεια που αντικειμενικά διευκολύνει την προσπάθεια της κυβέρνησης να επιβάλει κλίμα αυταρχισμού και τρομοκράτησης των λαϊκών μαζών και μπορεί να αξιοποιηθεί ως άλλοθι για την επιβολή κλίματος «αντιτρομοκρατικής υστερίας».
Η κυβέρνηση, οι συμπαραστάτες και τα παπαγαλάκια της δεν πείθουν κανέναν με τα κροκοδείλια δάκρυά τους. Το ενδιαφέρον τους για την διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής είναι υποκριτικό, τη στιγμή που κάλυψαν επιδεικτικά το θέμα της δολοφονίας του 27χρονου Σεχζάτ Λουκμάν, ενώ η Χρυσή Αυγή, που είναι πραγματικά τρομοκρατική οργάνωση και μέλη της έχουν βρεθεί να κατέχουν ολόκληρα οπλοστάσια, απολαμβάνει απόλυτη ασυλία.  Θυμίζουμε ότι, παρότι αυτή η είδηση δεν φτάνει ποτέ ως τα δελτία των 8, είναι πλέον γνωστό και τεκμηριωμένο ότι υπάρχουν οργανωμένες ακροδεξιές πολιτοφυλακές και παραστρατιωτικές ομάδες, ενώ έχουν έρθει στο φως αποκαλύψεις για γιάφκες με οπλισμό σε σπίτια ακροδεξιών σε Σπάρτη, Βόλο και Αττική.
Είναι η ίδια η κυβέρνηση και η πολιτική της αποκλειστικά υπεύθυνη για την κλιμάκωση της βίας σε όλα τα επίπεδα -ας μην κάνει ότι πέφτει από τα σύννεφα.

Τέτοιου είδους ενέργειες με επιθέσεις σε χώρους μαζικής συγκέντρωσης δεν έχουν καμιά σχέση με την παράδοση της Αριστεράς και του επαναστατικού κινήματος. Αντιθέτως, ιστορικά η ακροδεξιά και το παρακράτος έχουν πολλάκις επιλέξει τέτοιες πρακτικές, ενώ ακόμα και στις περιπτώσεις που αυτές γίνονταν δήθεν στο όνομα της υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων, στην πραγματικότητα ήταν εναντίον τους.
Ο δρόμος για την ανατροπή της βαρβαρότητας των Μνημονίων και της Τρόικας ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ περνάει μέσα από τη κλιμάκωση των μαζικών λαϊκών αγώνων, το δυνάμωμα της αλληλεγγύης, την αυτοοργάνωση του αγωνιζόμενου λαού, την αντίσταση στην κρατική και παρακρατική καταστολή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *