18 Ιουνίου 2013

Καταγγελία ΝΑΡ: Εμπρηστική επίθεση ενατίον ταξικού συνδικαλιστή

Το Νέο Αριστερό Ρεύμα, καταγγέλλει την εμπρηστική επίθεση σε βάρος του αυτοκινήτου του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στα καταστήματα του αεροδρομίου Αθηνών, σ. Νίκου Γουρλά, έξω από την οικία του, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του. Ο Ν. Γουρλάς είναι ταξικός συνδικαλιστής, μέλος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με έντονη δράση μέσα από το Συντονισμό Πρωτοβάθμιων Σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα καθώς και την τοπική αριστερή αγωνιστική κίνηση Αγ. Βαρβάρας «Αντι-Θέσεις».
Η επίθεση αυτή, όπως και όλες οι φασιστικές επιθέσεις σε βάρος γραφείων, στεκιών, κινήσεων της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και του κινήματος, εντάσσονται στα σχέδια τρομοκράτησης, εκφοβισμού και επίθεσης στην αριστερά, ιδιαίτερα στα μαχόμενα τμήματα και τις ανυπότακτες δυνάμεις. Στοχοποιούν τις ταξικές δυνάμεις του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, που δίνουν τη μάχη για την ανατροπή της βάρβαρης και αντιδραστικής επίθεσης του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του ενάντια στην κοινωνική πλειοψηφία.

Σε αυτή την επίθεση αξιοποιούνται οι φασιστικές συμμορίες και οι μηχανισμοί κάθε είδους! Είναι γνωστός ο ρόλος των φασιστικών ακροδεξιών συμμοριών, της Χρυσής Αυγής και άλλων, και η σύνδεσή τους με το κράτος και τις δυνάμεις καταστολής. Δηλώνουμε και προειδοποιούμε για άλλη μια φορά: Η κυβέρνηση, οι κρατικοί μηχανισμοί και η Ελληνική Αστυνομία έχουν την ευθύνη για την δράση των ναζί τραμπούκων, είναι υπόλογοι για ότι συμβαίνει εις βάρος αγωνιστών και της αριστεράς, των συνδικάτων και των οργανώσεων.
Όσο για τους φασίστες, δηλώνουμε και πάλι: εάν νομίζουν ότι θα φοβίσουν τους αγωνιστές του εργατικού κινήματος και τις δυνάμεις της κομμουνιστικής και επαναστατικής Αριστεράς, είναι πολύ γελασμένοι! Όσο και αν έχουν ξαμοληθεί τα μαντρόσκυλα του συστήματος, ο οργανωμένος λαός θα τους απομονώσει και συντρίψει όπως έχει κάνει και στο παρελθόν.
  • Καλούμε όλα τα συνδικάτα, τις ταξικές δυνάμεις του εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος, τις μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς, τους αγωνιστές, σε επαγρύπνηση και περιφρούρηση των αγώνων, των διαδικασιών και των αγωνιστών.
  • Να δυναμώσουμε την αντιφασιστική μας πάλη και τον αγώνα ενάντια στη μνημονιακή βαρβαρότητα και το καπιταλιστικό σύστημα που γεννά και τρέφει το φασισμό.
Ν.Α.Ρ., 18/6/2013


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *