30 Μαρτίου 2015

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


8534159Οι ΝΑΖΙ ήταν και είναι πάντα εδώ. Έχουν θρονιαστεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και παίζουν καθοριστικό ρόλο στις Ειδικές Δυνάμεις.
Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά έδωσαν το δικό τους εθνικιστικό σόου, φωνάζοντας συνθήματα που αναθεωρούν τα σύνορα και εκφράζουν αλυτρωτικούς στόχους.
Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο ακούγονται οι επίλεκτες δυνάμεις των Ειδικών Δυνάμεων που συμμετείχαν στην παρέλαση που κόστισε 1 εκατομμύριο ευρώ να φωνάζουν:
" και το όνειρο μας είναι στη Πόλη εμείς να μπούμε σημαία να υψώσουμε τον ύμνο εμείς να πούμε".
Η προσεκτική παρακολούθηση των στιγμιοτύπων αποκαλύπτει ότι παράλληλα με το τμήμα των Ειδικών Δυνάμεων που φωνάζει τα αισχρά συνθήματα, κινείται επί του πεζοδρομίου ομάδα πολιτών που επαναλαμβάνει τα συνθήματα και ενθαρρύνει τους παρανομούντες ΟΥΚάδες. 
Γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται για σχεδιασμένο γεγονός, από τους γνωστούς φασιστικούς κύκλους που επανέλαβαν τα αισχρά γεγονότα που σημάδεψαν την Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2010. Οι τότε άνδρες της ΔΥΚ γνώρισαν την υπεράσπιση των Λεσχών Εφέδρων-Ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, του πρώην ΑΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου, και έπεσαν στα μαλακά το Ναυτοδικείο!

Επίσης από το τμήμα της Σχολής Ευελπίδων ακούστηκε και το περίφημο "Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα,που έδιωξες τους βάρβαρους κι ελεύθερη είσαι τώρα"!

Εμείς απαιτούμε από τον ΑΓΕΣ Τελλίδη και τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο να λάβουν άμεσα μέτρα.
Τα σημερινά εμετικά γεγονότα αποτελούν συνέχεια των εμφυλιοπολεμικών εορτασμών στη Φλώρινα από τις αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων και το Υπουργείο Άμυνας, αλλά και της ανοχής του Πενταγώνου απέναντι στις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων που προετοιμάζουν - με την κάλυψη Στρατού και ΕΥΠ- το Μακεδονομάχο 2015.

Οι Στρατιωτικές Παρελάσεις πρέπει να Καταργηθούν.

Ήδη ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος εισπράττει τις συνέπειες της πολιτικής του. Μια μορφή διαχείρισης της αστικής πολιτικής τρομερό κίνδυνο για τους λαούς της περιοχής. 



ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *