20 Μαρτίου 2015

Νίκη του κινήματος στη Δ.Ε.Η. Τρικάλων

Μετά από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη ΔΕΗ Τρικάλων, από την Πρωτοβουλία Αγώνα Ενάντια σε πλειστηριασμούς, κατασχέσεις και διακοπές ρεύματος και νερού, για το θέμα της διακοπής του ρεύματος σε οικογένεια Τρικαλινών με τρία ανήλικα παιδιά, έγινε αποδεκτή, από τη διοίκηση της Δ.Ε.Η. στα Τρίκαλα, η πρόταση του συμπολίτη μας Δ.Π., για διακανονισμό με προκαταβολή 100 ευρώ και 200 ευρώ κάθε μήνα, προκειμένου να εξοφλήσει το χρέος του, προς τη Δ.Ε.Η. και  να επανασυνδεθεί το ρεύμα. 

Αυτό το γεγονός αποτελεί μια πρώτη μικρή νίκη της κινητοποίησης του εργατικού-λαϊκού παράγοντα, δεδομένου ότι, όπως μας ανέφερε ο ίδιος ο συμπολίτης μας, όταν απευθύνθηκε μόνος του στη διοίκηση της ΔΕΗ, με την ίδια πρόταση διακανονισμού, είχε αρνητική απάντηση και απαιτούταν από μεριάς ΔΕΗ, το 50% του ποσού της οφειλής και κατόπιν να καταβάλει 200 ευρώ κάθε μήνα, μέχρι την εξόφληση του ποσού.

Ως Πρωτοβουλία Αγώνα Ενάντια σε πλειστηριασμούς, κατασχέσεις και διακοπές ρεύματος και νερού, καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε απερίφραστα την απαράδεκτη στάση των διοικούντων του υποκαταστήματος Τρικάλων της Δ.Ε.Η., που κωφεύουν και κλείνουν τα μάτια, μπροστά στα προβλήματα που δημιουργεί η καπιταλιστική κρίση, στις εργατικές και λαϊκές οικογένειες, και αρνούνται να δώσουν λύση.

Καλούμε την κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» και τους βουλευτές των Τρικάλων, να πάρουν δημόσια και συγκεκριμένη θέση, νομοθετώντας  ΣΗΜΕΡΑ:
  • Τη διαγραφή των χρεών των εργατικών και φτωχών λαϊκών οικογενειών, προς τις τράπεζες, το κράτος.
  • Την παύση των πλειστηριασμών της μικρής εργατικής και λαϊκής ιδιοκτησίας.
  • Την απαγόρευση της διακοπής ρεύματος και νερού στις εργατικές και λαϊκές οικογένειες.
Ή με το κεφάλαιο ή με  την εργατική τάξη και το λαό.
Η δύναμή μας βρίσκεται στον ενωμένο αγώνα μας.

Τρίκαλα 19 Μαρτίου 2015

Πρωτοβουλία Αγώνα Ενάντια σε πλειστηριασμούς,
κατασχέσεις, διακοπές ρεύματος και νερού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *