16 Ιουνίου 2015

Συριζαίικη ξεφτίλα... εκτός συνόρων

πηγή, ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σχολιάζαμε μια ανιστόρητη (;) άθλια δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών με κύριο αποδέκτη το κράτος – τρομοκράτη του Ισραήλ.
Φαίνεται όμως τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και η «αγάπη» του καθεστώτος της Αθήνας στο σιωνιστικό κράτος του Τελ Αβίβ εκδηλώνεται με τόσο προκλητικό τρόπο που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόβλημα να ξευτελιστεί και .. εκτός συνόρων.

Συγκεκριμένα στις 19-20-21 Ιούνη γίνεται για 8η χρονιά η μεγάλη κινηματική γιορτή του Resistance Festival. (Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ).

Όπως είναι γνωστό το Resistance έχει, ως σταθερό σημείο αναφοράς, να φιλοξενεί κινήματα και οργανώσεις, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο τη συζήτηση και την σύνθεση απόψεων και εμπειριών. Στην προκειμένη περίπτωση είχε την πρόθεση να καλέσει για να συμμετάσχει στο φεστιβάλ μια πασίγνωστη Παλαιστίνια αγωνίστρια. Εμεινε όμως με την .. πρόθεση.

Το γιατί το διαβάζουμε στην εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς»:

Για όγδοη (!) συνεχή φορά, αλλά πρώτη φορά Αριστερά, δεν δίνεται θεώρηση εισόδου στην Ελλάδα στη Λεϊλά Χάλεντ, τη θρυλική φιγούρα της Παλαιστινιακής Αντίσταση, που είναι προσκεκλημένη του Resistance Festival. Από ότι έμαθα, αυτοί που φέτος δεν χορηγούν τη θεώρηση είναι εκείνοι που άλλες χρονιές πίεζαν τους αρμοδίους υπουργούς να την υπογράψουν. Τότε υποστήριζαν ότι η χορήγηση θεώρησης εισόδου δεν πρέπει να εξαρτάται από τις βουλές της CIA και της Μοσάντ και θύμιζαν ότι στη Λεϊλά Χάλεντ έχει δοθεί θεώρηση εισόδου ακόμα και από κράτη – μέλη της Ε.Ε που κατά τα άλλα, είναι στενοί σύμμαχοι του Ισραήλ.
 
Οποιοδήποτε δικό μας σχόλιο θα ήταν πλεονασμός.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *