17 Σεπτεμβρίου 2015

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του νομού Τρικάλων (Βίντεο)

Την Πέμπτη στη 1:00 μ.μ., έγινε στο ξενοδοχείο "Πανελλήνιο", η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της εκλογικής συνεργασίας ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Ε.Ε.Κ.- Ανένταχτων Αριστερών Αγωνιστών/ στριων του νομού Τρικάλων.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ! 
Ενίσχυση της εκλογικής συνεργασίας ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Ε.Ε.Κ.- Ανένταχτων Αριστερών Αγωνιστών/ στριων, ψήφος στην αριστερά που στοχεύει κατάματα τους εχθρούς του λαού μας, το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, την ΕΕ και το σύστημα εξουσίας στη χώρα μας!

Λίγους μήνες πριν, το περήφανο, ταξικό, νεανικό, εργατικό και λαϊκό ΟΧΙ του λαού μας, βάθυνε κι άλλο κι ενεργοποίησε ξανά το υπαρκτό κοινωνικό ρήγμα που υπάρχει στη χώρα μας.

Οι μεγάλοι κοινωνικοί κι εργατικοί αγώνες της τελευταίας πενταετίας, οι απεργίες και οι πλατείες, οι μεγάλες διαδηλώσεις και συγκρούσεις με την μνημονιακή βαρβαρότητα, τους πολιτικούς και οικονομικούς εκφραστές της και τις δυνάμεις καταστολής, ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ, ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ με την κυβερνητική αλλαγή και την "πρώτη φορά αριστερά".

Αυτό είναι που τους τρόμαξε και από τη στιγμή της ανακοίνωσης του συντριπτικού 62% του ΟΧΙ, έσπευσαν να ακυρώσουν και να πετάξουν στα σκουπίδια τη λαϊκή ετυμηγορία.

Να μετατρέψουν το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, να διαπραγματευθούν παρέα με τους λυσσαλέους υποστηρικτές του ΝΑΙ, να "συνθηκολογήσουν" με τους δυνάστες του λαούς μας, ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ, να κάνουν την τρόικα τετρατόικα, να υπογράψουν το κατάπτυστο τρίτο μνημόνιο και να προκηρύξουν εκλογές με διαδικασίες fast-track!

Να προλάβουν έτσι την εφαρμογή και την υλοποίηση των νέων σκληρών μέτρων που θα χειροτερεύσουν τη ζωή της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, θα στείλουν κι άλλους συνανθρώπους μας στην ανεργία, στη μετανάστευση, στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στα συσσίτια, θα επιβάλλουν κατασχέσεις και θα καταστρέψουν την φτωχομεσαία αγροτιά, θα ξεπουλήσουν κάθε ίχνος δημόσιας περιουσίας, θα εξαφανίσουν κάθε εργατικό, συνδικαλιστικό και δημοκρατικό δικαίωμα.

ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΥΡΙΖΑ.

Χαμένη ψήφος είναι αυτή που επικυρώνει την αθλιότητα της μετατροπής του ΟΧΙ της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας της νεολαίας, των εργαζομένων, των ανέργων και των φτωχών, σε ΝΑΙ στην κατάπτυστη συμφωνία με τους δυνάστες του λαού μας.
Χαμένη ψήφος είναι αυτή που λέει ΝΑΙ στα μνημόνια και ανοίγει την πόρτα σε συγκυβερνήσεις με τους μνημονιακούς βρυκόλακες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- Ποτάμι και ΑΝ.ΕΛ.
Χαμένη ψήφος είναι αυτή που αποδέχεται τους ψεύτικους μονοδρόμους της Ε.Ε., που υποτάσσεται στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, που απογοητεύεται, που κάθεται στον καναπέ και στη μοιρολατρία, που μένει στην ανάθεση και προσμένει πάντα σε σωτήρες και λυτρωτές ηγέτες.

Αντίθετα με όλα αυτά, η ψήφος στην εκλογική συνεργασία ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. είναι η πιο κερδισμένη για πολλούς λόγους:
  • Είναι η πιο βαθειά αντιΕΕ – αντιΕυρώ ψήφος.
  • Η πιο συνεπής αντιμνημονιακή.
  • Ψήφος βαριάς καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – κεφαλαίου.
  • Η πιο κερδισμένη για τους αγώνες της επόμενης μέρας.
  • Ψήφος συμβολής στο μέτωπο της ανατρεπτικής Αριστεράς, στην κοινή δράση και στο διάλογο όλης της Αριστεράς.
  • Ψήφος ενίσχυσης ενός νέου εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος, δημοκρατικού και ανοιχτού, κόντρα στον υποταγμένο συνδικαλισμό των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, με ενίσχυση των πρωτοβάθμιων σωματείων, με τη δημιουργία νέων συνδικάτων και νέων μορφών συλλογικοτήτων.
  • Ψήφος αντίστασης, ρήξης, ανατροπής, ελπίδας και προοπτικής.

ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!
Η ΜΟΝΗ ΨΗΦΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Ε.Ε.Κ.- Ανένταχτων αριστερών αγωνιστών/ στριων.

Αγωνιστικό Ψηφοδέλτιο Περιφέρειας Τρικάλων 

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Επαμεινώνδα, συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος- μέλος του Ε.Ε.Κ. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων.

ΖΕΡΒΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Νικολάου, Αν. Καθηγητής στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει καταγωγή από το Μαυρέλι Καλαμπάκας. Μετά τις πτυχιακές σπουδές στο Ε.Μ.Π. έζησε για 15 χρόνια στην Γαλλία όπου απέκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα και εργάστηκε σε Πανεπιστήμια και εταιρείες. Το 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου αρχικά εκλέχτηκε Επίκουρος Καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ενώ σήμερα είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π). Ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με τον συνδικαλισμό, τόσο στην Γαλλία όσο και στην Ελλάδα, και είναι πρόεδρος του συλλόγου των καθηγητών του Ε.Α.Π. Είναι μέλος της καλλιτεχνικής συλλογικότητας Τέχνη εν Κινήσει.

ΚΟΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου, μάγειρας. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. των φοιτητών της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. (περίοδος 2005-2008) Συμμετείχε στις Συντονιστικές Επιτροπές των μεγάλων φοιτητικών κινητοποιήσεων την περίοδο 2006-2007.

ΠΡΕΚΑΤΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αντωνίου, γιατρός. Ήταν πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Τρικάλων στις μαθητικές καταλήψεις του 90’ – 91’. Συμμετείχε στις μεγάλες φοιτητικές κινητοποιήσεις του 95’ ενάντια στην επιχειρηματικοποίηση του πανεπιστημίου με υπουργό παιδείας τον Γ. Παπανδρέου και στις φοιτητικές κινητοποιήσεις του 98’ ενάντια στο νόμο Αρσένη, ως μέλος της Ε.Α.Α.Κ.. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Α.Π. και του Γ.Σ. της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.

ΤΑΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) του Δημητρίου, εκπαιδευτικός ιδιωτικής εκπαίδευσης. Συμμετείχε στις μεγάλες φοιτητικές κινητοποιήσεις του 90’-91’μετά τη δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα Είναι ιδρυτικό μέλος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (Ε.Α.Α.Κ.) στα πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης. 


ΤΣΑΛΑ ΑΡΓΥΡΗ (ΣΥΛΒΙ) του Ευθυμίου, άνεργη Διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (1983-1987). Πρόεδρος του Δ.Σ. συλλόγου γονέων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων (2002-04), ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μουσικών Σχολείων, μέλος της Τρικαλινής ομάδας υποστήριξης και της Πανελλήνιας Συνέλευσης "Ένα καράβι για τη Γάζα". 

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *