09 Σεπτεμβρίου 2015

Βιογραφικά των υποψηφίων βουλευτών της Π.Ε. Τρικάλων


ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Επαμεινώνδα, συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος- μέλος του Ε.Ε.Κ. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων.

ΖΕΡΒΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Νικολάου, Αν. Καθηγητής στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει καταγωγή από το Μαυρέλι Καλαμπάκας. Μετά τις πτυχιακές σπουδές στο Ε.Μ.Π. έζησε για 15 χρόνια στην Γαλλία όπου απέκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα και εργάστηκε σε Πανεπιστήμια και εταιρείες. Το 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου αρχικά εκλέχτηκε Επίκουρος Καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ενώ σήμερα είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π). Ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με τον συνδικαλισμό, τόσο στην Γαλλία όσο και στην Ελλάδα, και είναι πρόεδρος του συλλόγου των καθηγητών του Ε.Α.Π. Είναι μέλος της καλλιτεχνικής συλλογικότητας Τέχνη εν Κινήσει.

ΚΟΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου, μάγειρας. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. των φοιτητών της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. (περίοδος 2005-2008) Συμμετείχε στις Συντονιστικές Επιτροπές των μεγάλων φοιτητικών κινητοποιήσεων την περίοδο 2006-2007.

ΠΡΕΚΑΤΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αντωνίου, γιατρός. Ήταν πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Τρικάλων στις μαθητικές καταλήψεις του 90’ – 91’. Συμμετείχε στις μεγάλες φοιτητικές κινητοποιήσεις του 95’ ενάντια στην επιχειρηματικοποίηση του πανεπιστημίου με υπουργό παιδείας τον Γ. Παπανδρέου και στις φοιτητικές κινητοποιήσεις του 98’ ενάντια στο νόμο Αρσένη, ως μέλος της Ε.Α.Α.Κ.. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Α.Π. και του Γ.Σ. της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.

ΤΑΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) του Δημητρίου, εκπαιδευτικός ιδιωτικής εκπαίδευσης. Συμμετείχε στις μεγάλες φοιτητικές κινητοποιήσεις του 90’-91’μετά τη δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα Είναι ιδρυτικό μέλος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (Ε.Α.Α.Κ.) στα πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης.

ΤΣΑΛΑ ΑΡΓΥΡΗ (ΣΥΛΒΙ) του Ευθυμίου, άνεργη Διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (1983-1987). Πρόεδρος του Δ.Σ. συλλόγου γονέων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων (2002-04), ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μουσικών Σχολείων, μέλος της Τρικαλινής ομάδας υποστήριξης και της Πανελλήνιας Συνέλευσης "Ένα καράβι για τη Γάζα".

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *