01 Νοεμβρίου 2016

Ισόβια καταδίκη στους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής!


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΟΡ.Μ.Α και άλλων αντιφασιστών, μέσα στα δικαστήρια, σε χώρο υποτίθεται ελεγχόμενο και προστατευμένο, με την κάλυψη των δυνάμεων των ΜΑΤ που ήταν παρόντα στο σημείο, σήμερα το πρωί  στην διάρκεια της δίκης της ΧΑ που συνεχίζεται με τις καταθέσεις των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.


Πιο συγκεκριμένα ενώ τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΟΡΜΑ και άλλοι αγωνιστές πέρασαν τον έλεγχο και μπήκαν στο εσωτερικό  των δικαστηρίων, εμφανίστηκε ομάδα φασιστών με γκλομπ(!) και μπροστά στα μάτια της αστυνομίας τους επιτέθηκαν. Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και η κυβέρνηση φέρουν ακέραια την ευθύνη για την τραμπούκικη αυτή επίθεση.

Οι προσπάθειες των Χρυσαυγιτών και της αστυνομίας να προκαλούν επεισόδια με στόχο να διακόπτουν και να καθυστερούν τη δίκη, δεν θα περάσει! Η χτεσινή κατάθεση του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, Πουλικόγιαννη, έφερε στο φως πολύτιμα στοιχεία για τη σχέση της εγκληματικής συμμορίας με μεγαλο-εργολάβους και εφοπλιστές που συνεργάζονταν μαζί της με στόχο να τσακίσουν το συνδικαλισμό και τα σωματεία στη Ζώνη.

Η κοινή, μαζική, αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο του ΠΑΜΕ, της ΚΕΕΡΦΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, φοιτητικών συλλόγων και άλλων αντιφασιστικών συλλογικοτήτων, δείχνει το δρόμο για τη συνέχεια. Όλες και όλοι μαζί, μέσα και έξω από την αίθουσα των δικαστηρίων, μέχρι να επιβάλουμε την ισόβια καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων!

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *