16 Νοεμβρίου 2016

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Όλες κι όλοι στις πορείες για την εξέγερση του Πολυτεχνείου!

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές που κατέκλυσαν σήμερα το κέντρο της Αθήνας, αλλά και άλλων πόλεων, σπάζοντας στο δρόμο την τρομοκρατία και αμφισβητώντας μαχητικά τις "κόκκινες γραμμές" και τις "απαγορευμένες ζώνες" που έστησε η κυβέρνηση για να προστατεψει τον εκπρόσωπο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού Μπ. Ομπάμα.
Καταγγέλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που, ακολουθώντας τους προκατόχους της, προσπάθησε να μετατρέψει την Αθήνα σε νεκρή πόλη και εντέλει επιστράτευσε τα ΜΑΤ, το ξύλο και τα χημικά για να διαλύσει τις διαδηλώσεις. Η καταστολη ειναι πια μόνιμος συνοδοιπόρος της αντιλαικης πολιτικης της κυβερνησης, απαράιτητηπρουπόθεση για την εφαρμογή μιας πολιτικής που εξαθλιωνει τον λαό και οδηγεί τη χώρα σε επικίνδυνες περιπέτειες, υποταγμένη στα ιμπεριαλιστικά κέντρα.
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. καλεί σε μαζική συμμετοχή στην πορεία του Πολυτεχνείου στις 17/11 στις 6:30 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου  και σε κλιμάκωση του αγώνα, μπροστά και στα απεργιακά ραντεβού στις 24/11 και 8/12 για την ανατροπή της αντεργατικής επίθεσης κυβέρνησης - ΕΕ -κεφαλαίου. 
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *