31 Αυγούστου 2022

Κυβέρνηση και ΜΑΤ κτυπούν τους εργάτες, στηρίζουν την εργοδοσία στην "Μαλαματίνα"

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη σημερινή βάρβαρη επίθεση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ κατά των απεργών εργαζομένων στο εργοστάσιο της «Μαλαματίνα» στη Θεσσαλονίκη. Με κλομπ και χημικά, τραυμάτισαν και συνέλαβαν εργαζόμενους για να σπάσουν την πολυήμερη δίκαιη απεργία τους και να προσφέρουν υπηρεσίες στην εργοδοσία.

Κάθε μέρα η κυβέρνηση αποδεικνύει πως είναι κυβέρνηση του κεφαλαίου, των βιομηχάνων και των τραπεζιτών και γι’ αυτό στρέφεται με όλους τους τρόπους κατά των εργατών και του κόσμου της δουλειάς. Η αστυνομική βία και η κρατική καταστολή ακόμα μια φορά στην υπηρεσία όσων λεηλατούν τις ζωές μας.

Είναι γελασμένοι, εργοδοσία και κυβέρνηση, εάν νομίζουν πως έτσι θα κάμψουν τον αγώνα των εργαζομένων στην «Μαλαματίνα». Ίσα ίσα αναδεικνύουν το δίκιο τους, πεισμώνουν όλους τους εργαζόμενους και το εργατικό-λαϊκό κίνημα, που θα βρεθεί στο πλευρό των εργατών της «Μαλαματίνα» για να νικήσουν. Η ανάγκη της μαζικής κι έμπρακτης αλληλεγγύης όλων των σωματείων και των συλλογικοτήτων του λαού είναι πιο αναγκαία από ποτέ. 

Τη νίκη τη φέρνει ο αγώνας!

Κάτω τα χέρια από τους απεργούς της «Μαλαματίνα», να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες.

Να φύγουν τα ΜΑΤ και η αστυνομία, να γυρίσουν οι απολυμένοι. Συλλογική Σύμβαση Εργασίας τώρα!

Η κυβέρνηση και η πολιτική του κεφαλαίου θα ανατραπούν από τους μαχητικούς εργατικούς λαϊκούς αγώνες.

ΟΛΟΙ την αυριανή 24ώρη απεργία του ΕΚΘ με απεργιακή συγκέντρωση στις 7.00 πμ στις εγκαταστάσεις της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ στο Καλοχώρι.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *