18 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ: ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 17-01-2015

Το Σάββατο 17/1, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.-Μ.ΑΡ.Σ. στα Τρίκαλα, με ομιλητή τον υποψήφιο Βουλευτή Επικρατείας Κώστα Γούση.
Ο ομιλητής αναφέρθηκε στους υπεύθυνους της κοινωνικής καταστροφής που βιώνει ο λαός μας, δήλωσε πως δεν τους ξεχνάμε και δεν τους συγχωρούμε και πως χαιρόμαστε για το συντριπτικό χτύπημα που θα δεχθούν τα κόμματα του μνημονίου.
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α-Μ.ΑΡ.Σ. στέκεται με σεμνότητα πάνω στον ανείπωτο πόνο του λαού μας που οδηγείται στην ανεργία,στη φτώχεια και την εξαθλίωση και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στη βαρβαρότητα που ζούμε σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα με όλες της τις δυνάμεις.
Θα σταθεί και μετά τις εκλογές ως αριστερή, μαχητική, εργατική αντιπολίτευση και θα παλέψει για την συνολική ανατροπή της πολιτικής του κεφαλαίου, της Ε.Ε.,της τρόικας και των κυβερνήσεων που την υπηρετούν.
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.-Μ.ΑΡ.Σ. καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους ανέργους και τους ανθρώπους που πετιούνται στο κοινωνικό περιθώριο, να ενισχύσουν με την ψήφο τους μα και την επόμενη μέρα, την αριστερά που εμπνεόμενη από τις πιο ηρωϊκές στιγμές του λαϊκού κινήματος, βρίσκεται και θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή των μαχών που έρχονται, ενωτική, μαχητική, σύγχρονη και ανατρεπτική.
Σπάμε το φόβο, δεν τρομοκρατούμαστε από τους δανειστές, από τους τραπεζίτες και τους "παπαγάλους" τους, δεν τσιμπάμε στην πασοκικής έμπνευσης θεωρία της "χαμένης ψήφου".
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΌΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!
ΚΟΚΚΙΝΗ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Μ.ΑΡ.Σ.!

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση, με την ομιλία του Κώστα Γούση.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *