27 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Επέμβαση των ΜΑΤ τη νύχτα στο αμαξοστάσιο ΜΕΤΡΟ

Σαν τη μαφία, νύχτα, χτύπησε η πανικόβλητη κυβέρνηση της εξαθλίωσης του λαού. Με πολύ ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ κύκλωσε το αμαξοστάσιο του ΜΕΤΡΟ στα Σεπόλια, έκοψε τις πόρτες και εισέβαλλε μέσα στις εγκαταστάσεις. Αυτή την ώρα οι αστυνομικές δυνάμεις αποκλείουν όλους τους παρακείμενους στο αμαξοστάσιο δρόμους. 
Σε εξέλιξη η συγκέντρωση συμπαράστασης κοντά στην είσοδο του αμαξοστάσιου, στον παράδρομο της Λ. Κηφισού. Παραταγμένες οι δυνάμεις των ΜΑΤ, εμποδίζουν την προσέγγιση. Κάλεσμα των σωματείων για στήριξη και συγκέντρωση όλων των εργαζόμενων Λένορμαν και Λ. Κηφισού.
Επιδίδονται τα φύλλα πορείας-επιστράτευσης σε εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ. Η τρομοκρατία και η κρατική κυβερνητική καταστολή δεν μας τρομάζουν, μας εξοργίζουν. Πλατύ μέτωπο αγώνα και υπεράσπισης των απεργών, πάλη για την ανατροπή της βάρβαρης κυβέρνησης και της αντιλαϊκής πολιτικής.
Κάλεσμα του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων για μαζική συμμετοχή στην Πανεργατική Παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 μ.-16.00 και συγκέντρωση όλων των εργαζόμενων στον παράδρομο της Λ. Κηφισού στο μπλόκο του ΜΕΤΡΟ. Όλοι στις 5.30 μ.μ. στη σύσκεψη αγώνα των σωματείων και μαζικών οργανώσεων (που είχε προγραμματιστεί και καλεστεί από το σωματείαο ΣΕΛΜΑ ΜΕΤΡΟ για μέσα στο αμαξοστάσιο), που θα γίνει στο δρόμο, στο μπλόκο.
Καταδικάζουνε την κυβερνητική και αστυνομική επέμβαση εκατοντάδες συνδικάτα, οργανώσεις, φορείς, συλλογικότητες.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *