07 Ιουλίου 2015

Μόνο ντροπή για τη συνάντηση Κοτζιά-Νετανιάχου


Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή καταδικάζει την προκλητική συνάντηση του υπουργού εξωτερικών Ν. Κοτζιά με τον σφαγέα ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου, μία μόνο μέρα μετά το βροντερό ΟΧΙ του εργαζόμενου λαού.

Είχε προηγηθεί πριν από μια βδομάδα αντίστοιχη προκλητική συνάντηση του Κοτζιά με τον πρέσβη των σιωνιστών στην Αθήνα, την ημέρα που το Ισραήλ οργάνωσε το ρεσάλτο στο σκάφος "Μαριάν" του στολίσκου της ελευθερίας "Ένα καράβι για τη Γάζα".

Ενώ το κράτος του Ισραήλ αιματοκυλάει διαρκώς τους Παλαιστίνους και την περιοχή, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την επίκληση στην "αριστερά", συνεχίζει κανονικά τις διπλωματικές επαφές με το κράτος-τρομοκράτη. Πρόκειται για πολύ επικίνδυνη εξέλιξη για την ειρήνη και τη φιλία των λαών. Πόσο μάλλον που οι Παλαιστίνιοι, τόσο όσοι μένουν στη χώρα μας, όσο και όσοι ζουν στα Κατεχόμενα, στάθηκαν στο πλάι του ελληνικού λαού στο ΟΧΙ που βροντοφώναξε.

Μόνο ντροπή και θλίψη μπορεί να προκαλεί η συνεχιζόμενη, και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εμπλοκή της χώρας μας στα σχέδια του ιμπεριαλισμού, των ΗΠΑ και της ΕΕ στη Μέση Ανατολή.

ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *