04 Απριλίου 2023

Σύγχρονοι σκλάβοι δεν θα γίνουμε!

 Σύγχρονοι σκλάβοι δεν θα γίνουμε!

Για την τροπολογία Α. Γεωργιάδη με στόχο την ολονύχτια λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων


Με μια πρωτοφανή τροπολογία της τελευταίας στιγμής, ο Άδωνις Γεωργιάδης επεκτείνει το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για όλο το βράδυ μέχρι και την άλλη μέρα το πρωί στις 6.00!

Η κυβέρνηση της ΝΔ πριν φύγει κλείνει τις «εκκρεμότητες» των αφεντικών της -στην περίπτωση αυτή του εμπορικού κεφαλαίου που θέλει οι εργάτες στο εμπόριο να δουλεύουν χωρίς όριο, να διαλύονται δουλεύοντας όλη τη νύχτα χωρίς όριο, να κερδοφορούν οι επιχειρήσεις χωρίς όριο. Δε φτάνει στις αλυσίδες του κλάδου η αστρονομική κερδοφορία από τις αυξήσεις των τιμών, θέλουν 24ωρη λειτουργία των μαγαζιών τους, για να έχουν όλο τον χρόνο, κάθε ικμάδα της ζωής μας δικιά τους!

Το εργατικό και λαϊκό κίνημα θα εμποδίσει αυτή την κόλαση και θα επιβάλει ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, καταργώντας τις ρυθμίσεις της κυβέρνησης της ΝΔ και όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο των προηγούμενων κυβερνήσεων. Όλες και όλοι μαζί θα ανατρέψουμε τις επιλογές του κεφαλαίου, κάθε κυβέρνηση και όλα τα κόμματα που τις στηρίζουν, όσους με τη δουλειά 24/7 ονειρεύονται να μας κάνουν σύγχρονους σκλάβους.

3.4.2023

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *