22 Οκτωβρίου 2022

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ!

 

Σε μια περίοδο που η νέα φάση της οικονομικής κρίσης, ο πόλεμος, η κλιματική αλλαγή οδηγούν στον παροξυσμό της επισιτιστικής κρίσης και της ενεργειακής φτώχειας, που η πολιτική κρίση στην Ευρώπη και τον αναπτυγμένο κόσμο εντείνεται και εμφανίζεται άλλοτε σαν πλήρης αποξένωση των λαϊκών στρωμάτων από την πολιτική και άλλοτε παίρνει την αποκρουστική μορφή της ακροδεξιάς, τότε και να μην υπήρχε το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα και μέτωπο έπρεπε να το «εφεύρουμε»!

Η αναγκαιότητα της αντικαπιταλιστικής πάλης και της επαναστατικής προοπτικής αποτελεί την απάντηση στον χωρίς φρένα κατήφορο του καπιταλισμού, που είναι ικανός για κάθε έγκλημα για να φορτώσει την κρίση του στον λαό. Η ίδια η ζωή έχει βάλει στην ημερήσια διάταξη την ανάγκη ανασυγκρότησης, επανοικοδόμησης, επανεξόρμησης της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, μιας ανώτερης συσπείρωσης δυνάμεων.

Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό πεδίο, οι αγωνίστριες και οι αγωνιστές, μέλη και φίλοι της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., καλούνται να συζητήσουν για το παρόν και το μέλλον του μετωπικού σχήματος, ειδικά καθώς πλησιάζουμε προς την 5η Συνδιάσκεψη και για να πάρουμε αποφάσεις και πρωτοβουλίες για δράσεις μπροστά στα άμεσα και φλέγοντα θέματα που αντιμετωπίζει η συντριπτική κοινωνική πλειοψηφία, όπως την ενεργειακή κρίση και τη φτώχεια, τον πόλεμο και τη σφοδρή επίθεση στα λαϊκά συμφέροντα, μπροστά στη γενική απεργία της 9ης Νοέμβρη, αλλά και στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Καλούμε τα μέλη και του φίλους της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στη συνέλευση της Τοπικής Επιτροπής, την Τρίτη 25 Οκτώβρη στις 8:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Πανελλήνιον.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *