02 Μαρτίου 2015

Η ανοιχτή συνέλευση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων Νέα κατάσταση, κυβέρνηση, καθήκοντα!

Η ανοιχτή συνέλευση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μάρτη στις 8:30μ.μ. στο Ξενοδοχείο "Πανελλήνιον".
Ένα μήνα μετά την εκλογή της, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τη "συνθηκολόγησή" της στην Ευρωομάδα (Eurogroup)), έδειξε ότι δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής στα πλαίσια της δέσμευσης για πληρωμή του χρέους και εντός της ΕΕ. Η κυβέρνηση με τις επιλογές της αφήνει ανέγγιχτα τα θεμέλια της κοινωνικής εξαθλίωσης, της φτώχειας και της ανεργίας των 1,3 εκατομμυρίων. Καμιά προπαγάνδα δεν μπορεί να το κρύψει αυτό, καμιά απαίτηση για ανοχή και υπομονή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. 
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. καλεί τους αγωνιστές και τις μαχόμενες δυνάμεις της αριστεράς, να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να βγει ο λαός στο προσκήνιο. Είναι στιγμή ιστορικής ευθύνης, που δε χωρά ούτε αναμονή ούτε ανοχή στην κυβέρνηση σαν το λιγότερο κακό, γιατί το μεγαλύτερο κακό της δικαίωσης των πιο αντιδραστικών επιλογών καραδοκεί.
Υπάρχει άλλος δρόμος, πέρα από χρέος, μνημόνια και ευρώ. Θα τον χαράξει ο λαός με τον αγώνα του, ανοίγοντας το δρόμο για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης και την κοινωνική απελευθέρωση. Σε αυτόν τον αγώνα θα καταξιωθεί η Αριστερά για να είναι αντάξια του ονόματός της.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *